Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ocak, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Hayal kuruverdim !

Bugün bitti yıllık iznim, topu topu 10 gündü zaten.. Hemencecik geçti. Çok bir şey yapamadık, zaten tatil'e gitmedik. Aslında çok istiyordum bir yerlere gitmeyi.. Alıp başımı gezmeyi istiyorum, değişik yerler görmek, yeni insanlarla tanışmak, bir sürü fotoğraf çekmek, sevdiceğimle baş başa kalmak.. Saatlerce el ele gezebileceğim,minik bir yer olsun.. Ayvalık aslında, çok merak ediyorum orayı, Cunda adasını :)  Bir gün kısmet olsa da gitsek .. Mesela, minik bir pansiyonda kalsak, güzel bahçesi, renk renk çiçekleri olsa da içimi açsa.. tonton bi karısı olan,inatçı bi amca işletse :) Sabahtan kalksak sevdiceğimle, misler gibi bahçede bir kahvaltı yapsak, hopp tereyağlı ballı ekmekler yesek, aşkımcım 5 yımırtaa yese :) hahhaha sonra ben uzun tiril tiril elbisemi giysem, sandaletlerimi birde şapkamı geçirsem kafama, şhliippp şliipp sevgilimde terliklerini geçiriverse ayacıklarına, sokak sokak akşama kadar gezsek, dondurma yesek, ben incik boncuk çarşılarını gezerkene bana off poff

Bir dost

Uzun zamandır görüşmediğim, aramıza kırgınlıkların küskünlüklerin girdiği bir arkadaşımla seneler sonra bu akşam tekrar buluştuk.. yemek yedik, muhabbetin dibine vurduk.. Ordan burdan,eski muhabbetlerden dostluğumuzdan, kırgınlıklardan, azcık da dedikodu :) Çok mutlu oldum. bu da akşamdan bir kare :) Ben arkadaşlıklarım,dostluklarım yüzünden hem çok sıkıntı çektim hemde çok arkadaşım oldu ama boş oldu.. Dostum diyebileceğim bi iki insan olmuştu, ondan yediğim kazıktan sonra benim insanlara karşı tavrım değişti, mesafe koydum, güvenmedim hatta bazen zaman ayırmadım.. Belkide o yüzden hep yalnız kaldım. Şimdi çok arıyorum, görüştüğüm insan sayısı çok az, bekliyorum istiyorum ki görüşeyim arkadaşlarımla,eğleneyim ve en önemlisi güveneyim.. Yeniden bi şans vermeli dedim, ve diğer arkadaşlarımla da daha sık görüşme kararı aldım :) Umarım bu kararımla bu güvensizliğimi de yıkmış olurum.. Artık arkadaşlarıma çok daha fazla zaman ayırıp, güzel dostluklar yaratmak istiyorum..

Romantikooo akşam yemeğimiz :)

Ne güzel bir akşam geçirdim anlatamam.. O kadar keyifliydi ki.. Ben susucam fotoğraflar anlatsın ;) Sevdiceğimle yemek yaptık, mis gibi bir makarna,yoğurdu sosu yanında..  patates kızartması olmazsa olmaz :) Biftek de mis olmuş mis sevgilimin ellerinden ..  ve tabikisi şarap :) birde kedicik sevdim :) Vişne adımız, pek şımarığız :D Harika bir akşamdı..
B*k gibi hissediyorum kendimi.. İçim bomboş sanki. Mutsuzum bu ara, her şeye takığım.. Taktığım garip şeyler geçmiyor üstelik, üstünü kapatıp unutmaya çalıştığım her ince ayrıntı gece yatağa yattığımda tavanımda beliriveriyor. Sinirime yenik düşüyorum ara ara.. Beklentilerim boşa çıkıyor, durduk yere sulu göz olup çıkıyorum, kendimi kasıyorum. Sanki tek başıma bir şeyler için savaş veriyorum. Sanki birden atladım ortaya, hayaller hayaller kurdum.. Aynı hevesi karşıda göremeyince üzülüyor insan. Üzüldüm. Hayatımda herkesle her şeyi kafamda irdeledim, susmadım konuşup hallettim ve kaldırdım beynimin en  yukarılarda ki bir rafına.. Ama susunca, sustukça, içerilere atmaya çalıştıkça geriliyorum. Hiçbir şey eskisi gibi değilmiş ve hiç olmayacakmış gibi geliyor zaman zaman.. Beni aynı ölçüde sevmiyor, zaman ayırmıyor, hareketleri bile değişti diye düşünmekten ve üzülmekten kendimi alıkoyamıyorum. İlk zamanları özlüyorum. İlk gülüşlerini, ilk öpüşlerini, benimle ilgilenmesi, düşünmesi,

Şimdi Öyle Bir Severim ki Seni

Haşa ! Adına  şiir  yazmak ta ne demek. Seni yaratan ahengine uygun yaratmış  Dört dörtlük. Tek mısra... Harflere tecavüz edip , ölmüş noktalama işaretlerinden  ceninler peydahlamak ne haddime. Sus şimdi. Sadece dinle... Seni sevmeme izin verirsen olacaklardan haberin olsun istedim  sevgi lim. Öyle severim ki seni , göz ün açıkken etrafında gördüğün  insan ların siluetine karışır benden birşeyler. Saçlarım ,  gül üşüm , konuşmam... Çevrendeki  insan lara ben  göz üyle bakarsın artık . En çokta sesimi benzetirsin. Sanki yanı başındaymışım gibi... Uyurken adımı sayıklarsın bilinçsizce. Duyanlar kim olduğumu sorduğunda kızarır yüzün açıklama yapamazsın. Açıklama yapmak istesen üç harfi yan yana getirip adıma ’AŞK’ diyemezsin. Aşık olmaktan korkarsın... Öyle severim ki seni adımı ağzına almaya korkarsın. Hani aklından geçirsen ,  geçerken uğradım deyip beliririm karşında, öyle bir sarılırım ki ,  yıllar önce kaybettiğim  çocuk luğuma kavuşmuş gibi. Gözlerinin gölgesinde geçiririm ömrümü

Kar küresi ülkesi

Bir Kar Küresi içinde yaşamak istiyorum zaman zaman .. O benim ayrı bir dünyam olsun, başucumda dursun. Sıkılıp bunaldığımda, tükendiğim de, yorulduğumda, tökezlediğim de, ağlamak istediğimde, tahammülüm kalmadığında, isyan bayrağını çektiğimde, yalnız kalmak istediğimde, bir türlü geçmediğinde sıkıntım içine girip orada  sakinleşeceğim,kendimi dinleyebileceğim bir kar küre'm olsun.. Zaman zaman içine istediğim insanı da alabileyim yanıma,yamacıma.. O benim dünyam olsun ! benim ülkem ! Orada ne istiyorsam yapabileyim, her kar küresinin görüntüsü beni sakinleştiriyorsa, saatlerce ona bakabiliyorsam onun içine yerleştiğimde de o derece sakinleşeyim.. Benim 'kar küresi ülkem' olsun.

6 ocak 2013

6 Ocak 2013 Benim için gerçekten çok önemli bir gündü. B*k gibi bir gün olsa da, gerim gerim gerilsem de, elime geçen her şeyi savurasım gelse de, yer mantarının kafasını koparasım gelse de sonu güzeldi. Çok fazla heyecanlandım, kendimden bu kadarını beklemiyordum, onları da tanımama rağmen çok heyecan yaptım, durup durup terledim, ikide bir tuvalete girdim, heyecandan oturamadım, ta ki kapı zili çalana kadar.. Korktuğum gibi olmadı hiç, muhabbet muhabbeti açtı. Zaten Sevinç teyzem konuşkan,annem konuşkan.. babalar da anlaştı sanki :) Çok hoşuma gitti .. Şu anda kendimi b*k gibi hissetsem de, tanışma iyiydi.

Varın düşünün halimi !

Poff şiştimm :D Heyecanlıyım çok, bugün kendime çeyiz listesi hazırladım, ne çok alınacak şey varmış meğersem.. Nası yapılcak nası olcak,evim nerde ve nasıl olcak.. Kendi evim mi olcak, kira mı olcak .. Türlü türlü şeyler diyor insanlar, yok erkenmiş yok daha da sürmeliymiş, yok nişanlı çok kalınsın, sevgiliyken en az 2 sene sürmeliymiş felan..  Takmıyorum da azcık da olsa etkileniyorum. Zor bir süreç beni bekliyor biliyorum, daha çok erken olmasına rağmen heyecandan öleceğim sanki :D Kendime engel olamıyorum ki sevgilime destek olayım :D Halime ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum :) Allahım yüzümüzü kara çıkarmasın, girdik bir yola, ak pak çıkalım inşallah.. Birikim yapmaya başlıyacağım, tüm ihtiyaçlarımı erteliyorum. Bir yandan hoşuma giden minik ev aletleri veya nevresim takımı felan almayı planlıyorum, bir yandan da kenarıya para atmayı düşünüyorum.. Kendime düşeni fazlasıyla yapmayı planlıyorum :) Kafamı toplamalıyım .. Bu pazar aileler tanışacak :) Çok heyecanlıyım.. İnşalla

2013 Hoşgelmiş..

Yeni yıl'a girdik :) Gezdik tozduk eğlendik içtik yedik bide üstüne kustum :D  ahahahah :D Çok eğlendim.. Sevgilim yanımdayken gözlerim gülüyor :) İyiki iyiki tanımışım..  Yeni yıla sarılarak girdik, bir sene değil tüm ömür böyle geçsin inşallah :) çok güzel fotoğraflar çekindik :)  Bu adam sanki benim için dünyaya gelmiş! Kokusu olmadan yaşayamıyorum sanki .. Ve, Biz yan yana çok güzeliz !!

İlk Foto

Sevgilimin yeni yıl hediyesi ile çekilmiş ilk foto muz :) Bana çok güzel bir digital fotoğraf makinesi ve mp3 müzik çalar almış :) Öyle çok sevindim ki, havalara uçtum ! Bol bol fotoğraf çektim, buda ilk fotoğrafımız :) Seviyorum Çok !!