Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Nisan, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Mükemmel Haftasonu

Yine harika bir hafta sonu geçirdik :) Sezon açıldı, her gün yoğun bir şekilde çalışacağız, o yüzden en ufak bir tatili bile değerlendirmek istiyoruz sevgilimle.. Bu hafta sonu tatildi, Cumartesi günü dükkanımıza gittik, babamlara yardım ettik seydimle.. Çok yorucu bir gün değildi, akşam da aşkımcımların şahane bahçesinde mangal yaptık .. O levrek bir güzel kızarmış ki sormayın, tadı damağımda kaldı. Zihni amcamda bu işi biliyor, biz dükkandan bir şeyler getirdik, orada da bol salata yaptık.. E tabi rakısız olmaz :)  Şahane bir akşamdı, kendimi çok özel hissettim. Tamamen ve kocaman bir aile olduk sanırım :) :)  Geleceğe dair güzel şeyler konuşuldu, 2 ay sonrasına söz-nişan düşünüyoruz :) Para biriktirmemiz lazım .. Hayaller kurmaya bile başladık, en uygun ve en güzel şekilde elimizden geldiğince yapacağız :)  Allah'ım yüzümüzü kara çıkarmasın ! Pazar günü de, sabahtan Güzelçamlı millipark'a gittik :) 10da yola çıktık, bizimle arzu-suat ve özge-canalp çift

Nötestik

Sevgilim İstanbul'a gitti iş için.. 3 gün göremeyeceğim,Özleyeceğim çok. Ama o gitmeden dün akşam çok güzel zaman geçirdik, arkadaşlarla gittik bizim hep gittiğimiz Nötestik'e .. Süper manzarası var, beni inanılmaz rahatlatıyor ordaki manzara ve sakinlik.. Muhabbetler harikaydı, çok zevk aldım. Konu konuyu açtı, bira da birayı :) Çakır keyif olduğunda sevgilim daha başka bir adam oluyor, içini o zaman daha bir açıyor bana. Aslında isterim ki hep öyle olsun ama ketumdur kendileri :) Ama dün akşam başkaydı sanki aramızdaki iletişim, kulağıma eğilip duymak istediğim ve beni çok mutlu edecek şeyler söyledi..İnsanın ihtiyacı oluyor böyle şeylere ..                                                    Manzara gerçekten süperdi, hava ılık, mis ..                              Ninnoş da bizimleydi :)                                   Fotojenik aşıklarız biz  :)                             Kuzum bu benim, Bitanecik sevgilim :)
''Savrulma kendi içinde!''  Aşk, sadece senin için var! Sen güzel hisset, iyi yaşa diye var. Önüne ardına bakmadan, yaşa gitsin. Hesap sorma, hesap alma, kırılma ve kırma, sadece tadına var. En sevdiğin yemeyi yer gibi, Tanrı’ya dua eder gibi, sevdiğin bir kitabı okumak gibi, sevişmek gibi; aşkın tadını çıkar.

06.04.2013 / Evlenme teklifini aldım, Tektaş'ı kaptım :)

Dün akşam 06.04.2013 / sevgilim bana en büyük mutluluklardan birini yaşattı.   Şöyle ki; Sabah 6da uyanmış, bütün gün ayakta sıra beklemiş,mülakat stresi çekmiştim. Neyse ki saat 19:00da içeri girebildim zaten 6-7dk içinde çıktım. Zor geçti, ama fena da sayılmaz. Heyecanla sonucunu bekliyorum.  O kadar kötü bir gün geçirdim ki; eve döndüğümde sevgilim ofisteki arkadaşlarla buluşacağımızı söyledi.  Bu kötü,stresli ve hayli yorulduğum günü ancak sevgilim ve 1-2 bira halledebilirdi, rahatlatabilirdi.  İlk önce yemek yedik,sonra mekana gittik. arkadaşlar gelmiş, her şey yolunda muhabbet sohbet.. Ama tabi benim yorgunluktan gözlerim felan kapanıyor, başım ağrıyor.  Hiç anlamadım, hiç beklemedim.  Elbetteki bir şeyler bekliyordum ama, bugün ve bu şekilde aklımın ucundan geçmemişti. Her şey öyle normal ve günlüktü ki anlamam mümkün değil. Mekan tıklım tıklım, sevgilim iyice yaklaştı sarıldı bi, - Seni çok seviyorum aşkım - Bende seni çok seviyorum aşkım - Ben seninl

Beklentiler

Şu anda büyük beklentiler içindeyim. Hayattan, ailemden, sevgilimden, kardeşimden bile.. Şu adliye zabıt katipliği olsa çok mutlu olacağım aslında.  Bir beklentim de bu :) Sevgilim neye kızdığımı anlamalı,neye ihtiyacım olduğunu.. o ilgisini hiç eksik etmemeli. zor şeyler değil bunlar :) Ailemden de beklentilerim çok, ki saolsunlar hiç bir konuda beni yalnız bıraktıkları olmadı. Hep arkamda oldular.. Yine yine yanımdalar. Her şeyden beklentilerim varken, bu yaz'dan da çok beklentim var :) Yapacaklarım çok, yapmak istediklerim çok. Sıralayayım efenim; 1- Boat Trip 2- Mangal- havuz keyfi 3- Gece denize girmek istiyorum 4- Adaland'e gitmek 5- Sky diving 6- Piknik 7- Hamam sefası 8- Akşam tekne gezintisi 9- Dalış 10- Konser (sıla,sezen aksu tercihimdir) ;) Bu yaz boyunca bunları yapmak istiyorum. Yaz sonunda yapıp yapamadıklarımı yazacağım :)