Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Haziran, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Anane Doğum günü

Ananenin doğum günüydü dün.. 1yaş daha ilerlemiş, mutlu, huzurlu yaşanmışlığına 1 sene daha katmış :) Ne mutlu ona.. Bizde hep birlikte toplandık ona güzel bir akşam yaşatalım dedik, Gurup sitesinin gazinosuna gittik, pastamızı kestik.. Hoş sohbet güzel bir akşamdı. Ananenin Ne kadar şey görmüş geçirmiş olduğunu tekrar farkettim, ne çok şey öğrenmiş hayattan.. Ara ara eski anılarını, yaşanmışlıklarını benimle de paylaşıyor ya, çok hoşuma gidiyor.. Şiveli konuşması, taklitleri, sabrı, güzel yüreği..Eli Öpülesi pamuk ananem :)                      Benim şebelek sevgilim işte bu :)                                      Ahh ne güzelizz :)                                   annelerin bi'tanesiii :)                                        asabi genç :p

Aziziye

22.06 Disney Magıc gemisini Kuşadası'n da ağarladık. 1.5 seneden beri hazırlanıyordu şirketimiz, son 3 günde ise biz çok yoğun bir şekilde çalıştık ve hazırlandık. Akşam 22.00 olmadan ofisten çıkamaz olmuştuk, İnanılmaz bir yorgunluk, gerginlik, stress.. Sonunda gemi geldi 80 arabamız vardı limanda, feci kalabalık :) Alışılagelmişin ötesinde bir gündü, herkesten beklentiler yüksekti. Şükür sorunsuz atlatmış olduk. Ben gelecek olan 2 VIP gruptan sorumlu olarak, AZİZİYE restoranda görevliydim. Bir gün öncesinden kiremitte köfteyi peynirli mi, peynirsiz mi, biberli mi bibersiz mi yiyecekleri belliydi. Erkenden gittim, hazırlıklarımı tamamladım. Ve fotoğraf çekmeye de vaktim kalmış oldu Restoran gerçekten çok hoş, ama iş konusunda anlaşamadığımız şeyler oluyor çalışanlarla.. Beyaz sandalye ve mini masa çok hoşuma gitti, çok sevimli :)

Azamara Konser

Azamara gemimizin, konser organizasyonu vardı, geçenlerde.. Çok eğlenceli bir organizasyondu, bizde dahil olduk interaktif ekibine.. Romalı kıyafetleri giydik, taçlar taktık.. Çok yorgun olmamıza rağmen eğlenceliydi, ve sonrasında gemiden teşekkür maili almamız,en güzeliydi sanırım :)  Bunlarda Sevgilimin hazırladığı ve İstanbul Ofis tarafından kabul edilen projesi.. Çok hoş bir görüntü oluşmuştu :) Ellerine sağlık, aklına sağlık :)

Güzel şeyler, Mutlu haberler !

Bu günlerde güzel şeyler oluyor hayatımda, heyecanlıyım fazlaca :) Çok yoğun geçiyor günlerim, her gün muhakkak bir gemimiz oluyor, çok erken uyanıyoruz yorgunluk bir süre sonra sinir bozucu olmaya başlıyor, dinlenmek için can atar vaziyette eve gidiyoruz felan.. Ama bunun yanında, mükemmel şeyler oluyor.. Sevgili sevgilim, dün güzel bir mail aldı,Dünyada tüm turizm aleminin ve kendi şirketimizin de katıldığı bu sene Almanya da gerçekleşecek olan Seatrade Fuarına gidiyor ! İlk haberi ben aldım aslında, arkadaşım aradı ve söyledi, yanımda annemler ve sevinç teyzeler vardı.. Tüylerim diken diken oldu hemen, gözlerim doldu. Onlarda farketti hemen, gülüştüler :) İnanılmaz duygulandım ve gururlandım. Gurur verdi bana, güzel haberi verdim hemen, o da çok şaşırdı ve sevindi :) Artık oradan bana ne getirir bilemem :) Ve ve ve, Artık nişan tarihimizi kesinleştirdik. Mekanımızı seçtik, çimler üzerine kurulmuş ve giydirilmiş masalar.. üzerinde süsler.. bütün her yerde balonlar olsun isti

Ninnoş doğdu :)

İş arkadaşım Ninnoş'un doğum günüydü, bir süpriz yapıp kutlayalım dedik.. Yanlarında mutlu olduğum bir grubumuz var, başta tabiki sevgilim .. NecoNilay, EmirAylin :) Ve bizim her gittiğimizde kendimizi iyi hissettiğimiz Nötestik :) Hepsi birleşince çok eğlendiğimiz ve mutlu olduğumuz bir akşam yaşamış olduk :) Nilay, biraz anlamış olsa da çok şaşırdı. Ve fotoğrafsız olmaz, ölümsüzleştirmeli.. Arkadaşlar gelmeden önce vardık biz Nötestiğe, tam gün batımıydı, fotoğraflar o kadar güzel çıktı ki, hayran kaldım 'Biz'e  :) Nişan fotosu gibi oldu :) Yakında inşallah o da olacak :)                                              Biz çok güzeldik o akşam :)                                                               İki delii :)             Ninnoşun pastasıı :)  Nice mutlu güzel yaşlaraa :)